Hoofdpijn is de meest voorkomende pijnklacht. Pijnstillers zijn hiervoor de meest gebruikte middelen, maar hebben nadelen. Zo kan langdurig en veelvuldig gebruik van paracetamol glutathionreserves verminderen en kunnen ontstekingsremmende pijnstillers zoals ibuprofen een nadelige invloed hebben op het maag- en darmslijmvlies. Welke natuurlijke alternatieven kunnen uw cliënten met terugkerende hoofdpijn en/of migraine helpen? In dit webinar zoomt Barbara Havenith, orthomoleculair gynaecoloog, in op het belang van de hormonale balans bij hormonaal-gerelateerde hoofdpijn en migraine. Ze laat zien welke voeding-, leefstijl- en suppletieadviezen zinvol kunnen zijn bij cliënten met hormonale hoodpijn. Lianne Maan, voedingskundige, staat in het webinar stil bij overige oorzaken van hoofdpijn en migraine en geeft tips en adviezen waarmee u uw cliënt beter kunt helpen. Menstruele hoofdpijn Kijk het webinar terug op het moment dat het u uitkomt
Bij vrouwen met menstruele hoofdpijn zijn de maandelijkse hormoonschommelingen verantwoordelijk voor het optreden van hoofdpijn. Hoe zit dit precies en waarom hebben sommige vrouwen hier meer last van dan anderen? En, allerbelangrijkst, welke natuurlijke mogelijkheden zijn, in plaats van pijnstillers, zinvol ter vermindering van hoofdpijn? Barbara Havenith deelt tijdens dit webinar haar kennis en ervaringen rondom dit onderwerp.
Meld u nu aan voor dit gratis webinar en log in op dinsdag 15 oktober om 20.00 uur, om live mee te doen en uw vragen te stellen via de chat. Bij aanmelden ontvangt u ook een terugkijklink waarmee u het webinar op elk moment kunt terugkijken.
Sprekers
Veelgestelde vragen
U kunt gratis deelnemen aan dit webinar.
U kunt dit webinar na 15 oktober terugkijken via deze website.
Wanneer u het webinar live volgt, is er gelegenheid om vragen te stellen in de chat.
Dit webinar is bedoeld voor complementair werkende gezondheidsprofessionals.
Voorafgaand aan het webinar ontvangt u een mail met de handout van de presentatie.
Er is geen accreditatie aangevraagd voor dit webinar.
Meer Orthomoleculaire inspiratie?
Ga naar soe.nl voor meer Orthomoleculaire Inspiratie waaronder andere webinars, suppletierichtlijnen en informatieve artikelen.
Contact
Heeft u vragen?
Dan kunt u ons altijd e-mailen via educatie@soe.nl of bel van maandag t/m vrijdag tussen 8:30 en 17:00 uur naar 036-5460930.